Echo

Naast onze verloskundige zorg bieden wij ook de mogelijkheid om alle echo's in eigen praktijk te laten maken. Jullie hoeven dan niet verwezen te worden naar een ander echocentrum. Zorg op maat, dicht bij huis. Jullie krijgen van ons een USB-stick mee en daar zetten we van elke echo foto's en filmpjes van de baby op. 

Tijdens de zwangerschap wordt er op een aantal vaste momenten een echo aangeboden:

  • vroege echo bij 7-8 weken
  • termijnecho bij 10-12 weken
  • liggingsecho bij ongeveer 36 weken

Verder kunnen er redenen zijn om tijdens de zwangerschap een extra echo aan te bieden. Bijvoorbeeld als je ongerust bent over bloedverlies of om extra naar de groei van de baby te kijken. 

Daarnaast is in de zwangerschap de 20 wekenecho mogelijk waar jullie zelf voor kunnen kiezen. In veel praktijken moet je voor dit onderzoek naar een echocentrum elders. Wij kunnen deze echo echter zelf voor jullie doen aangezien we een gecertificeerde echopraktijk zijn. 

Indien je bij een andere verloskundige onder controle bent is het mogelijk de 20 wekenecho bij ons te krijgen. Je krijgt dan de uitslag van de echo van ons mee, zodat je deze kunt geven aan je eigen verloskundige. Bel de praktijk om hiervoor een afspraak te maken. 

Ervaringen:

"Heel erg fijn dat de 20-weken echo ook gewoon in eigen praktijk gemaakt kon worden!
Super dat je een gratis USB stick krijgt met plaatjes van alle echo's."


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram