Onze aanvullende activiteiten

Babymassage

Babymassage kan vanaf het moment dat jullie kindje 6 weken oud is totdat hij/zij gaat kruipen. Je kan een babymassagecursus volgen in een groep of individueel. Esther, onze praktijkassistente, is gediplomeerd Shantala babymassage docent.

Tijdens de cursus krijg je uitleg over de massage, ga je dit oefenen en krijg je meer achtergrondinformatie over de babymassage. Aanmelden kan telefonisch op 033-72 104 72 of via ons aanmeldformulier. Wil je je als groep aanmelden voor een babymassagecursus? Dat kan! Neem dan telefonisch contact op met de assistente. Voor meer informatie: klik hier

 

Lactatiekundige zorg

Wij bieden lactatiekundige zorg aan. Dit is extra begeleiding bij het geven van borstvoeding. Michelle en Margreet zijn lactatiekundige IBCLC en staan ingeschreven bij NVL. Indien je in de zwangerschap bij een andere verloskundige onder controle bent geweest is dat geen probleem. Ook dan kunnen wij je als lactatiekundige helpen met de borstvoeding. Wij kunnen hulp bieden als je problemen ervaart bij onder andere de volgende dingen:

Je kan je aanmelden hiervoor via infoREMOVETHIS@ANDTHISpraktijkdeoorsprong.nl . Wij nemen dan contact met je op om afspraken te maken. Voor meer informatie en tarieven kijk op onze pagina over lactatiekundige zorg.  

Ervaringen:

"Alles was fijn in de praktijk: de steun van alle mensen in de praktijk en hoe je daar wordt opgevangen; echt geweldig! We voelden ons helemaal op de plek. Ik zou iedereen De Oorsprong aanraden, een betere praktijk kan je niet krijgen!"


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Nieuw geboren baby’s

Bekijk het fotoalbum