Onze aanvullende activiteiten

Pretecho

Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van je baby of wil je graag een extra echo? Je bent bij ons van harte welkom om gezellig naar je kindje te kijken. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten pretecho's. 

Kijk eens op onze pretecho pagina wat de mogelijkheden zijn voor een pretecho en maak een afspraak met de assistente. 

 

Babymassage

Babymassage kan vanaf het moment dat jullie kindje 6 weken oud is totdat hij/zij gaat kruipen. Je kan een babymassagecursus volgen in een groep of individueel. Esther, onze praktijkassistente, is gediplomeerd Shantala babymassage docent.

Tijdens de cursus krijg je uitleg over de massage, ga je dit oefenen en krijg je meer achtergrondinformatie over de babymassage. Aanmelden kan telefonisch op 033-72 104 72 of via ons aanmeldformulier. Wil je je als groep aanmelden voor een babymassagecursus? Dat kan! Neem dan telefonisch contact op met de assistente. Voor meer informatie: klik hier

Lactatiekundige zorg

Wij bieden lactatiekundige zorg aan. Dit is extra begeleiding bij het geven van borstvoeding. Margreet is lactatiekundige IBCLC en staat ingeschreven bij NVL. Indien je in de zwangerschap bij een andere verloskundige onder controle bent geweest is dat geen probleem. Ook dan kunnen wij je als lactatiekundige helpen met de borstvoeding. Wij kunnen hulp bieden als je problemen ervaart bij onder andere de volgende dingen:

Je kan je aanmelden hiervoor via infoREMOVETHIS@ANDTHISpraktijkdeoorsprong.nl . Wij nemen dan contact met je op om afspraken te maken. Voor meer informatie en tarieven kijk op onze pagina over lactatiekundige zorg.  

Anticonceptie

Je kunt bij ons in de praktijk ook terecht voor het verwijderen van een spiraaltje of voor het plaatsen van een spiraal of implanon. Luciƫne is bij ons in de praktijk bevoegd hiervoor.

Wil je meer weten over het plaatsen van een spiraaltje/ implanon of over het verwijderen van een spiraaltje, kijk op onze anticonceptiepagina voor meer informatie. 

Ervaringen:

"Alles was fijn in de praktijk: de steun van alle mensen in de praktijk en hoe je daar wordt opgevangen; echt geweldig! We voelden ons helemaal op de plek. Ik zou iedereen De Oorsprong aanraden, een betere praktijk kan je niet krijgen!"


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram