Centering Pregnancy

Wij bieden verloskundige zorg in de vorm 'Centering Pregnancy'. Dit bieden we aan naast de normale zwangerschapscontroles, zoals je ze kent. Je kunt kiezen welke zorg je wilt.

Na een individuele intake en echo vinden de controles tot 36 weken plaats op een vast tijdstip samen met een aantal zwangere vrouwen van jouw zwangerschapsduur. Er is een vaste verloskundige en begeleider bij deze bijeenkomsten. Naast de gebruikelijke controles gaan we ons gezamenlijk verdiepen in onderwerpen waar we tijdens de zwangerschapscontroles die we nu doen niet aan toe komen. De laatste maand zijn de controles weer op het reguliere spreekuur. 

Deze vorm van zorg draagt bij aan meer vertrouwen in jezelf, de zwangerschap, ouderschap, betere zwangerschapsuitkomsten en hogere tevredenheid. 

Jullie bepalen met elkaar of en wanneer je partner erbij is, dat kan verschillen van nooit tot elke controle!

Tijdens de intake zullen we meer vertellen over deze vorm van zorg. Je kan meer informatie lezen op www.centeringhealthcare.nl

"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."

Ervaringen:

"Het is leuk om deze periode met andere meiden te delen. Daarbij denk ik dat ik meer voorbereid de bevalling en het ouderschap in ben gegaan als dat ik niet voor centering pregnancy had gekozen. Dit geldt ook voor mijn man. Het was ook altijd erg gezellig!


De bijeenkomsten voelde gezellig en samenbindend. Er komt veel informatie langs en er wordt ruim de tijd genomen voor de onderwerpen. Na de bevalling wisten we elkaar gelukkig nog steeds te vinden!"


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram