Geboortezorghuis Harderwijk

Het Geboortezorghuis zit in het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk. Hier zijn 3 huiselijk ingerichte bevalkamers met eigen douche en toilet. Ook is er een bevalbad aanwezig. Bij een bevalling in het geboortezorghuis 'huur' je als het ware deze bevalkamer.
Bekijk onderstaand filmpje voor een goede impressie van het geboortezorghuis. Voor meer informatie over het geboortezorghuis kijk op www.geboortezorghuis.nl 

 

Wij gaan met je mee naar het geboortezorghuis om daar de bevalling te begeleiden.We zullen samen met jullie bepalen wanneer jullie naar het geboortezorghuis gaan. De eerste uren van de ontsluiting vang je vaak thuis je wee├źn op. In het geboortehuis assisteert een kraamverzorgster ons bij de bevalling. Als de bevalling zonder problemen is verlopen, gaan jullie 2-3 uur na de bevalling weer naar huis.

Aan een bevalling in het geboortezorghuis kunnen extra kosten verbonden zijn. Deze kosten worden niet altijd vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Dit kun je navragen bij je verzekering.  

Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram