Nacontrole

Ongeveer 6 weken na de bevalling ben je van harte welkom op de praktijk voor de nacontrole. Bij deze afsluiting is er voldoende tijd om de bevalling te bespreken en hoe jullie dit ervaren hebben. Daarom plannen we deze afspraak graag bij de verloskundige die jullie bevalling begeleid heeft.
We kunnen je bloeddruk en ijzergehalte controleren en willen graag weten hoe het met jullie gaat. Soms kan het kan zijn dat de eerste weken na je bevalling niet waren wat je ervan had verwacht. Door de gebroken nachten ben je sneller moe en voel je je niet altijd jezelf. Dit is normaal. Mocht je merken dat je toenemende gevoelens van somberheid hebt, dan raden we je aan dit met ons te bespreken op de nacontrole. Soms kan dit wijzen op een postnatale depressie. 

EHBO voor baby's en kinderen

Als zwangere of pas bevallen moeder bij ons in de praktijk kunnen jullie korting krijgen op een EHBO cursus voor baby's en kinderen. Via deze link kunnen jullie je hiervoor inschrijven. 

Ervaringen:

"Wanneer ik me zorgen maakte kon ik meteen langs komen. Fijn om de bevalling nog even te bespreken met de verloskundige die er bij was."


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram