De kraamtijd

Tijdens de kraamweek zal de kraamverzorgster meestal de eerste 8 dagen bij jullie aanwezig zijn. Wij komen ook regelmatig langs. Samen zorgen we voor de beste zorg voor jullie op dat moment. Het is een tijd van herstellen van de bevalling en het wennen aan elkaar. Voor het eerst ouders of opnieuw ouders worden, het blijft een bijzondere periode voor het gezin. We nemen voldoende tijd en ruimte voor het bespreken van vragen en problemen. Daarnaast houden we jouw herstel en de conditie van de baby in de gaten en geven begeleiding bij de voeding. Bij vragen en problemen mogen jullie ons altijd bellen, ook 's avonds en 's nachts.

Voorlichtingsfilm over kraamzorg

Als je tijdens de zwangerschap onder controle bent bij de gynaecoloog, zullen wij na de bevalling vaak de kraamtijd begeleiden. Om elkaar alvast te leren kennen is het prettig om in de zwangerschap een keer contact met ons op te nemen. Zo zijn jullie alvast vertrouwd met de praktijk.

Tips voor de kraamtijd

Ervaringen:

"Ben heel fijn geholpen tijdens de kraamperiode, werd gerustgesteld en kreeg de juiste adviezen die ik op dat moment nodig had wat de kraamweek uiteindelijk tot een goed eind heeft gebracht en ik nu heerlijk kan genieten van de kleine."


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram