Thuisbevalling

Wanneer de bevalling begint, kunnen we bij je thuis komen om samen met jullie te beoordelen hoe de bevalling verloopt en hoe het met jullie en de baby gaat. Ook maken we samen met jullie een plan voor het vervolg van onze zorg. Als wij je bevalling begeleiden, dan worden we graag geassisteerd door een kraamverzorgster die we in overleg met jullie tijdens de bevalling oproepen. Je hebt de vrijheid om te doen wat je zelf prettig vindt en wat jullie het meeste ontspanning geeft. Bijvoorbeeld in bad gaan of rondlopen. Goede ontspanning is essentieel voor een goed verloop van de bevalling. Indien jullie overwegen thuis in bad te bevallen, bespreek het dan met ons tijdens een controle. We nemen dan nog wat praktische tips met jullie door.  

We hebben altijd onze verlostas bij ons en spullen om acute opvang te doen, zoals zuurstof en andere benodigdheden om te baby te kunnen beademen. Mochten er complicaties zijn dan kunnen we vaak zonder spoed naar het ziekenhuis. We hebben een baarkruk bij ons. Mocht je thuis in bad willen bevallen, dan kun je een bad huren of kopen via www.bevallingsbaden.nl of via www.oerbron.nl/bevalbaden.

We hebben altijd onze verlostas bij ons en spullen om acute opvang te doen, bijvoorbeeld zuurstof en andere benodigheden om te baby te kunnen beademen. Mochten er complicaties zijn dan kunnen we vaak zonder spoed naar het ziekenhuis. 

 

Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram