Onze kwaliteit

We hechten veel waarde aan het geven van goede zorg. Daarom zijn wij allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen en volgen we regelmatig bij- en nascholingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Regelmatig is er overleg met andere zorgverleners waar we mee samenwerken, zoals andere verloskundigen, gynaecologen in Harderwijk en Amersfoort, huisartsen, kraamzorg en consultatiebureau. 

Omdat we het belangrijk vinden om te weten hoe jullie onze zorg hebben ervaren, sturen we aan het einde van de kraamtijd een enquete. Deze zullen we onderling bespreken en indien nodig zullen we onze zorg daarop aanpassen. 

Zitten jullie met vragen of twijfels? Zijn jullie ergens niet tevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als jullie er al een tijdje mee rondlopen. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen of jullie geruststellen. We maken graag een aparte afspraak met jullie zodat we rustig de tijd hebben. Willen jullie meer weten over je rechten of advies of er met iemand anders over praten, dan verwijzen we naar klachtenfolder van onze beroepsvereniging of op klachtverloskunde.nl

Ervaringen:

"Lieve verloskundigen die naar je luisteren, de tijd voor je nemen en zo proberen je angsten weg te nemen"


Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Volg ons op Instagram

Volg ons op instagram