Michelle van den Berg

Ik ben Michelle van den Berg en ik heb in Rotterdam de opleiding tot verloskundige gevolgd. Sinds 2014 woon ik met veel plezier in Nijkerk, en vond het dan ook erg leuk in 2016 aan te sluiten bij De Oorsprong. 

Als verloskundige heb ik het voorrecht aanwezig te mogen zijn bij de meest bijzondere periode uit mensenlevens. Het is elke keer weer een avontuur om in het holst van de nacht onderweg te zijn naar een verlicht huis in een verder donkere straat, terwijl alleen de ouders en ik weten wat voor moois er staat te gebeuren: de geboorte van hun kind! 

Om goed aan te kunnen sluiten op deze bijzondere en indrukwekkende periode vind ik het belangrijk de zorg persoonlijk en vertrouwd te houden, zodat ouders zich gesteund voelen in hun wensen en behoeften en goed kunnen terugkijken op deze periode.
Omdat ik ook erg veel plezier heb in het begeleiden van de borstvoeding, en dit soms ook best een uitdaging is, heb ik de opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Heel bijzonder om te zien hoe ook na de geboorte moeder en baby instinctief en biologisch in staat zijn om samen de levensvoorziening van de baby in stand te houden.
Tot slot ben ik ook echoscopist, weer een heel andere uitdaging die een waardevolle aanvulling is op het vak. Vooral het voor het eerst zien van een kloppend hartje of kleine bewegingen in de buik blijft speciaal.

Big nummer 29917844803

Klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina.

Volg ons en blijf up to date!

Spreekuur op 3 locaties

Gezondheidscentrum Corlaer
Henri Nouwenstraat 18
3863 HV Nijkerk
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
Gezondheidscentrum Nijkerkerveen
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Nieuw geboren baby’s

Bekijk het fotoalbum